UA
Зв'яжіться з нами

Скільки коштує оренда офісу в Києві?

Пошук нового приміщення для бізнесу - це непроста і витратна за часом і зусиллям завдання. В першу чергу тому, що новий офіс повинен відповідати певним вимогам підприємця, який хоче його орендувати. І, природно, не в останню чергу орендаря буде цікавити вартість метра оренди офісу. Тому перш, ніж приступити до пошуків, потрібно чітко сформулювати основні характеристики майбутнього приміщення для бізнесу.

Зазвичай, основні вимоги до орендованого приміщення практично незмінні і можуть варіюватися в залежності від специфіки бізнесу та інтересів підприємця:

  • зручне розташування: бажано, в пішій доступності від зупинок громадського транспорту та станцій метро;
  • комплектація: наявність ремонту, меблів або їх відсутність;
  • розташування офісу: автономно або на території офісного центру;
  • наявність систем сигналізації та пожежогасіння;
  • наявність охорони і відеоспостереження;
  • наявність паркінгу.

Цей список може розширюватися і скорочуватися в залежності від того, що саме необхідно конкретному бізнесу.

Від того, наскільки комфортним, облаштованим і забезпеченим буде приміщення, безпосередньо залежить вартість оренди офісу.

Якщо розглядати комерційну нерухомість, яка здається в оренду в офісних центрах або окремо розташовані офісні особняки, то середня вартість оренди офісів в цьому випадку буде залежати ще і від:

  • класу бізнес-центру: А, В, В +, С;
  • поверховості;
  • квадратури;
  • зручності розміщення в самому офісному центрі.

Якщо для вашого бізнесу не принципово розміщення робочого офісу в конкретному районі, то вивчіть вартість оренди офісів по районам Києва. Такий моніторинг допоможе вам вибрати найбільш підходяще розташування з точки зору локації і бюджету. Природно оренда приміщень в центрі столиці за вартістю на порядок вище, ніж у віддалених від центру районах.

Також варто звертати увагу на період оренди, оскільки ціни на оренду офісу в Києві можуть коливатися сезонно.

Вартість оренди офісу в Києві

Одним з найбільш оптимальних варіантів є оренда офісних особняків або окремих приміщень в бізнес-центрах. В першу чергу тому, що вам не потрібно буде турбуватися про багатьох нюансах, пов'язаних з обслуговуванням офісу, його охороною та іншими особливостями. У таких центрах оренда офісу, ціна за м2, залежить не тільки від розміщення і наявності ремонту.

Деякі бізнес-центри включають в тариф експлуатаційні платежі, а у інших вони проходять за окремою статтею витрат. Тому, перш, ніж укладати договір, уточніть всі нюанси ціноутворення і тарифів, щоб уникнути нерозуміння і неприємних сюрпризів.

Ще один фактор, який має серйозний вплив на вартість оренди - це наявність або відсутність посередника. Якщо ви вирішили скористатися послугами посередника, то врахуйте, що за свою роботу він також зажадає оплату. Як правило, це певний відсоток від вартості орендованого приміщення. Однак, умови можуть бути різними, тому такий нюанс теж слід уточнювати заздалегідь.

Компанія A-office - це команда професіоналів на ринку оренди нерухомості. Ми пропонуємо безкоштовний сервіс з відкритим доступом до базі офісних пропозицій. Наш каталог відповість не тільки на питання, скільки коштує оренда офісу в різних районах Києва, а й надасть вичерпну інформацію про існуючі варіанти.

Вам не буде потрібно додаткових витрат на послуги посередника, тому що ви самі вибираєте відповідні варіанти, зв'язуєтеся з представником і організовуєте перегляди. Aurora development - це зручний сервіс, який заощадить вам час і бюджет.