UA
Зв'яжіться з нами

Особняк Андріївський узвіз, 7а

Андріївський узвіз, 7а
Показати на мапі
Продаж офісу
Особливості об'єкта

Оренда особняка на Андріївському узвозі - відмінне рішення щоб зняти приміщення в від ремонтованому історичному центрі Києва, на Подолі.

Представництва зарубіжних підприємств, посольства, консульства, і інші компанії, яким важливо зняти готовий офіс з меблями, з ремонтом, офіс в окремій будівлі, підійде особняк на Андріївському узвозі, 7а.

Будівля має 3 поверхи і підвал, загальна площа приміщень становить 572 кв.м. Представницький ремонт, що включає обробку мармуром, вітражні вікна в загальних зонах, дерев'яний паркет, доповнюють предмети меблів італійського виробництва. На 1 поверсі особняка розміщені конференц-зал, окремі кабінети, приміщення охорони, на 2 поверсі робочі кабінети, кухня, на 3 поверсі, мансардному, - організована зона відпочинку, що включає сауну з барною стійкою.

Кому необхідно зняти офіс закритого типу, мебльований офіс в центрі Києва, зняти офіс на Подолі - оренда будівлі на Андріївському узвозі може бути відмінним рішенням.

Ділове середовище найближчого оточення представлена такими бізнес центрами, як БЦ Софія, пров. Рильський, 6, БЦ Південний Палац, вул.Володимирська, 4, БЦ Володимирський, ул.Сагайдачного11, БЦ Булгаков, вул. Нижній Вал, 17, БЦ Астарта, ул.Ярославская, 58 та ін.

Будівля розташована в пішохідній доступності від ст.м. Контрактова площа, Поштова площа. Транспортне сполучення можливо з вул. Десятинна, Боричів Тік, вул. Володимирська.

*
Станція метро
Технічна інформація
Інша інформація
Контрактова площа, Поштова площа

Площа типового поверху - 180 кв.м

Системи безпеки - Системи охоронної сигналізації та відеоспостереження, система контролю доступу

Системи центрального опалення - Автономна котельня

Системи вентиляції та кондиціонування - Спліт і канальна система кондиціонування

Паркінг -10 (наземний паркінг)

Доступ до будівлі - 24/7

Комунальні витрати, які підлягають сплаті -Електроенергія, водопостачання, опалення

Термін договорів оренди - від 3 років

Зв'яжіться з нашим менеджером
Подібні об'єкти
Бізнес центр Європа плаза
Детальніше
Детальніше