UA
Зв'яжіться з нами

Бізнес центр UNIT. City

вул Сім'ї Хохлових, 8
Показати на мапі
Оренда офісу
Особливості об'єкта
Панорамні вікна
Великий паркінг
Високий рівень забезпечення місцями для паркування

Унікальна пропозиція для прогресивних, сучасних компаній - оренда офісу в Києві в єдиному в Україні інноваційному парку UNIT.City. Оренда офісних приміщень в UNIT.City - це вигідне розташування офісу для роботи в активному бізнес-співтоваристві, де підібрана якісна інфраструктура з кращих прогресивних українських та міжнародних компаній. Одним з найвідоміших і діючих є UNIT.Factory - IT школа, заснована за принципами французької Школи 42, в якій готують програмістів розробників.

У UNIT.City, при знятті офісу в оренду, для Вас значною перевагою є унікальна сучасна промислова архітектура, мобільні системи озеленення, прогулянкові зони.

UNIT.City - повноцінна соціальна інфраструктура, яка включає освітні, бізнес, культурні, медичні, спортивні та розважальні об'єкти. А головне - комфортний простір і спеціальні сервіси, які дозволяють компаніям-резидентам повноцінно зосередитися на роботі і зростанні. Інфраструктура парку - ресторан, кафетерій, паркінг, конференц зали, еvent space, спортивний комплекс, торгові точки.

В інноваційному парку 500 000 квадратних метрів площі для бізнесу, навчання та інновацій. Для Вас пропонуються зняти просторі офіси open space, клубні, loft офіси, великі на цілий поверх, оренда будівель під офіс, коворкінг, бізнес-кампуси, техно-лабораторії, акселератори, освітні центри. - БЦ UNIT.City задовольнить найвимогливішого клієнта.

*
Станція метро
Технічна інформація
Інша інформація
Дорогожичі, Лук'янівська

Коефіцієнт БОМа - 1,15

Площа типового поверху - Корпус В4 - 790,63 кв.м, корпус Р2 - 730,25 кв.м, корпус Р3 - 1094,8 кв.м

Висота приміщення -3,5м

Мощність електросетей -ИБП для нужд серверних приміщень. Наличие дизельного генератора для нужд системи безпеки пожежної безпеки та СКС. Електрична навантаження - 90 вт / м.кв.

Системи безпеки - Круглосуточна охорона та відеозображення. Система охоронної сигналізації (СОС). Закриття периметра, важливих технічних та інших приміщень. Система контролю доступу (СКД), єдина система на будівництво. Контроль службових входів і приміщень, входів в зони арендаторів. Турнікети вхідної групи. Система електронних пропусків. Адресна система пожежної безпеки. Датчики дима.

Телефонія - Оптоволоконні лінії зв'язку

Системи центрального отоплення - Теплові насоси. Рекуперація теплової потужності системи ОВИК. Пофасадне регулювання системи отоплення. Частотне регулювання системи ОВИК. Контроль параметрів повітря за датчиками присутності та СО2.

Системи вентиляції та кондиціонування - Централізована система вентиляції, кондиціонування, опалення  Подача тепла та холода одночасно  Регулювання мікроклімата в офісах та громадській зоні  Тепло- та холодоснабження 365 днів у році

Наличие лифтов - Здание В4:  4 лифта  3 - грузопассажирских, грузоподъёмность - 1275 кг, к-ство пассажиров - 17 чел;  1- грузовой, грузоподъёмность 2000 кг; к-ство пассажиров - 26 чел. Здание Р1:  2 ліфта  1 - грузопассажирський, грузоподъёмность - 430 кг .;  1- грузопассажирський, грузоподъёмность -630 кг

Паркування - Великий паркінг. Парковочний коефіцієнт - 3,0 парковочних місць на 100 кв.м. арендуемой площі. Середній парковочний коефіцієнт по г. Киеву. - 1,2 парковочних місць на 100 кв.м. арендуемой площі.

Доступ в будівництво - 24/7

Комунальні розходи, підлягають оплаті - Електроенергія, водоснабження, теплоснабження та холодоснабження

Срок договорів оренди - від 3 років

План здания Р1 UNIT.City

План 4,5,6,7 этажей здания В4 UNIT.City

Площадь 1610 кв.м

План 2 и 3 этажа здания B4 UNIT. City

Площадь 1432 кв.м

План 1 этажа здания В4 UNIT.City

Площадь 1454 кв.м.

План здания В4 UNIT.City

Типовой план здания В4

Зв'яжіться з нашим менеджером
Подібні об'єкти
Бізнес центр Horizon Park Business Center
Детальніше
Бізнес центр Prime
Детальніше
Бізнес центр Іллінський
Детальніше